dimarts, 12 d’agost del 2008

COMUNICAT DEL GRUP MUNICIPAL D'ICV DE SANT POL DE MAR


Reunits en assemblea extraordinària el dia 9 d’agost per valorar la sortida de l’Equip de Govern del regidor d’ERC i el nou escenari polític resultant exposem:

Que el pacte de govern signat al començament d’aquest mandat ha perdut la seva vigència i que caldrà negociar-lo novament.
Que l’assemblea local mostra el seu acord en alguns dels aspectes exposats per el comunicat d’ERC on anuncia la seva sortida del govern. Tot i així considera aquesta sortida precipitada.

Que la millor opció per garantir l’estabilitat del govern passa per la creació d’un govern amb el màxim de representativitat de les forces polítiques locals, i que en aquesta línea obrirem una ronda de diàleg amb totes les forces amb representació plenària.

Que en un exercici de responsabilitat política continuem provisionalment les nostres tasques al capdavant de l’Àrea de Territori i Medi Ambient, ja que ens trobem en un moment en que un canvi en aquesta àrea seria irresponsable.

Tanmateix, som plenament conscients que cal revisar, valorar i actuar davant les circumstàncies que ens han portat a la situació actual.

Amb la voluntat de trobar una solució a aquests moments d’incertesa la agrupació local d’ICV obre les portes al diàleg entre partits per garantir la governabilitat de Sant Pol.